Hjem >
Du kan tjene penger hjemmefra

Drømmer du om å jobbe hjemmefra? På disse sidene finner du en rekke tips og fakta om muligheter til nettopp dette. Hovedfokus er på forskjellige muligheter til å tjene penger på nett, men du finner også tips om det å starte som grunder med mer. Nedenfor finner du en liten oversikt med de beste online jobbmulighetene og i menyen til høyre finner du utfyllende informasjon om flere gode muligheter til å jobbe hjemmefra.
 
 
Begynn i det små
Det å jobbe hjemme betyr frihet og gode muligheter til å påvirke egen inntekt, samtidig betyr det at du selv må ta mye ansvar. Det er det nok ikke alle som er klar for og det kan derfor svare seg å begynne litt forsiktig. Ikke si opp jobben, men heller bruk fritiden til å tjene penger på nett, så kan du heller satse større når du ser at det å jobbe hjemmefra virkelig er noe for deg. Legg ellers merke til at mange av jobbmulighetene nevnt på disse sidene passer perfekt for deg som er ute etter en ekstrajobb.

Du kan lykkes!
Det finnes mange gode muligheter til å tjene penger på nett og du kan komme i gang så å si uten kostnader. Du kan også komme i gang uten at det stilles krav om spesifikk utdannelse eller andre formelle kvalifikasjoner. I utgangspunktet kan med andre ord alle lykkes og det er da også en god del mennesker som i dag tjener gode penger ved å jobbe hjemmefra, helt på egenhånd. Finn ut hva du ønsker å satse på og gi drømmen en sjanse. Dersom du elger en inntektsmulighet som ikke krever innvesteringer har du svært lite å tape… 
 
Sjekk denne Jobbmuligheten
Det å jobbe som oversetter via internett er en av de bedre mulighetene til å tjene penger på nett og dette er noe som burde være midt i blinken for svært mange. Du behøver nemlig ikke være professor i språk for å jobbe hjemmefra på denne måten. I tillegg bestemmer du i stor grad egen arbeidstid, samt hvor mye du ønsker å arbeide. Her kan du skaffe deg en pen timelønn på å oversette ting som epost, korte artikler og profilsider på sosiale medier. Les mer
Gode jobbmuligheter
Det finnes mange metoder du kan benytte for å realisere drømmen om å jobbe hjemmefra og muligens er du så kreativ at du kan komme opp med en skikkelig nyskapende forretningside? For deg som ikke har de evnene så finnes det mange gode online jobbmuligheter som innebærer freelance jobbing og som både passer som ekstrajobb og etter hvert som en fulltidsjobb. Her er noen av de beste mulighetene til å tjene penger på nett.
 
  • En jobb som spilltester vil ikke gjøre deg rik, men forholdsvis grei betaling for å teste videospill bør være midt i blinken for mange. Les mer
  • En skrivejobb er en meget god og populær online inntektsmulighet som lar tusenvis av mennesker over hele verden jobbe hjemmefra. Les mer
  • En slags kontorjobb (data entry jobs) betyr at du skal legge inn data som tekst og tall og at du arbeider freelance for store internasjonale bedrifter. Les mer
  • Sosiale medier kan absolutt gi deg en jobb hjemmefra og en av de beste mulighetene er å arbeide freelance for andre. Les mer
  • Betalte spørreundersøkelser er ikke akkurat noen gullgruve, men det kan være midt i blinken for deg som er ute etter en uforpliktende ekstrajobb. Les mer                       
 


          
Jobb hjemmefra – Offline
 
Det finnes også mange muligheter for deg som ønsker å jobbe hjemme offline. For å tjene penger på denne måten må man ofte bevege seg litt utenfor hjemmet, men friheten som følger med det å jobbe hjemmefra vil man beholde. Her skal vi nevne noen gode muligheter til å arbeide på denne måten. Vi kommer tilbake med utfyllende informasjon om de forskjellige metodene.

 
 
 
Passe barn
Å jobbe som dagmamma er en velkjent mulighet. Å arbeide med barn er både givende og interessant. En slik jobb forutsetter først og fremst at man har en oppriktig interesse og lyst til å jobbe med barn. Dersom du er ute etter en enkel metode som lar deg arbeide hjemmefra, da er ikke dette noe for deg. Å passe barn er en viktig jobb som må tas alvorlig. Samtidig er det en jobb som byr på gode opplevelser og øyeblikk som man vil huske resten av livet.

Omsorg, pålitelighet og en oppriktig interesse for barnas beste er viktige egenskaper dersom man ønsker å jobbe hjemmefra som dagmamma. Naturligvis må man også ha et hjem som egner seg til å passe barn. Det er også viktig at man kan takle stressende situasjoner og at man kan kommunisere både med barn og foreldre.
Å tjene penger som barnevakt er et godt alternativ til å jobbe hjemmefra som dagmamma. Man er da ikke avhengig av et hjem som egner seg, samtidig som man vanligvis ikke har ansvar for like mange barn. Timelønnen er ikke verdens beste, men å arbeide hjemmefra på denne måten gir absolutt en grei inntekt. Det finnes flere firma og tjenester som kan hjelpe deg med å få en slik jobb. Sjekk mulighetene i ditt nærområde. Er du en omsorgsfull person med et oppriktig ønske om å sette barnas behov først? Da vil vi anbefale dette på det varmeste. Det er få om noen måter å tjene penger på som gir en bedre opplevelse.
 
Håndarbeid
Alle som er flinke med håndarbeid kan benytte denne egenskapen til å jobbe hjemmefra. Naturlige produkter som er svært populære, noe som gir gode muligheter til å tjene penger på denne måten. Dersom du kan brodere, strikke, sy, lage vesker, lage smykker eller male er mulighetene til å lykkes gode. Man kan også gjøre andre lignende ting. Egentlig er det bare fantasien som setter grenser for.

Dersom du ønsker å jobbe hjemme på denne måten finnes det flere gode kurs man kan delta i. Man lærer seg da en bestemt type håndarbeid. Sjekk hvilke muligheter som finnes i ditt nærområde. En ting bør man tenke over før man begynner med et slikt prosjekt. Man må selge det man lager. Det hjelper ikke å lage verdens fineste produkter dersom ingen vet om dem eller kjøper dem. Man må tjene penger på det man produserer for å lykkes.
 
  
 
Det finnes flere muligheter for å selge det man lager. Man kan benytte internett eller mer tradisjonelle salgsmetoder. Fordelen med å selge sine egne produkter på internett er at man sitter igjen med hele fortjenesten. Men, dette er en krevende metode for deg som skal jobbe hjemmefra. Det kreves skikkelig innsats for å selge varer gjennom internett, noe som betyr mindre tid til å lage produkter. En egen nettside, blogg, eller hjemmeside gir muligheter til å selge egne produkter eller tjenester. Man kan også benytte seg av finn.no, QXL, eBay og lignende nettsteder.

Vi i Jobbe hjemmefra anbefaler at du konsentrer deg om å lage produkter i første omgang. La andre selge dine produkter på nette for provisjon. Kontakt også butikker som det kan være aktuelt å selge dine produkter gjennom. Å jobbe hjemmefra med noe man er flink til, samt har interesse for vil gi stor grad av trivsel.

Andre muligheter
Det finnes mange flere muligheter til å jobbe hjemmefra. Ofte kan man benytte sine egenskaper eller interesser til å tjene penger. Dersom du er flink med sykler kan du tilby en tjeneste der du utfører reparasjoner og vedlikehold av sykkel. Er du flink med trearbeid kan du tjene pengerved å bruke denne egenskapen. Du kan for eksempel tilby å reparere gamle tre møbler eller tilby å lage nye på bestilling. Å tjene penger på nett byr også på mange muligheter til å jobbe hjemmefra, noe du finner flere artikler om i menyen. Vi kommer som nevnt tilbake med mer informasjon om mulighetene til å jobbe hjemmefra offline. Her er noen gratis muligheter til å tjene penger på internett.
 
Her finner du siste nytt på dette nettstedet.
Her kan du lese om Home Job Group
Her finner du vår toppkåring