Jobb Hjemmefra med Blogging 

 

Blogging blir stadig mer populært og mulighetene til å tjene penger på denne måten er gode. Dersom du går inn for det er det fullt mulig å jobbe hjemmefra som blogger. Her er noen viktige forutsetninger for å lykkes. Det er mye enklere enn mange tror.

Engelskspråklige blogger har et enormt inntekts potensiale fordi det finnes vanvittig mange mulige lesere. Din første blogg bør du likevel skrive på Norsk. Det er enklere å komme skikkelig i gang på det språket du er mest komfortabel med. Dersom du finner ut at blogging er noe du vil satse på, bør du så vurdere å skrive på engelsk. For å kunne jobbe hjemmefra på heltid er dette ofte nødvendig.

Mange tilbyr deg å skrive blogger gratis under deres domene. Dersom du velger en slik løsning bør du først sjekke at du selv disponerer reklamerettighetene på bloggen. Der er kjedelig å la andre tjene penger på ditt arbeid. Blogspot er Google sitt gratis tilbud til bloggere og det er definitivt den beste gratistjenesten for deg som ønsker å tjene penger på nett.

 
 

Dersom ditt mål med blogging er å jobbe hjemmefra er det noen ting du bør ha bakhodet. Først og fremst bør du blogge om et emne som lar seg selge. Dersom du for eksempel lager en blogg som kun omhandler sko, vil dine muligheter til inntekter være gode. Skobutikker og produsenter vil da være interessert i å reklamere på din blogg, forutsatt at den har lesere. Her finner du en gudi med tips om å tjene gode penger ved å jobbe hjemmefra med blogging.
 

For å kunne jobbe hjemmefra gjennom blogging må du hele tiden ha i bakhodet at noen skal betale for å reklamere på bloggen din. Innholdet bør tilpasses dette, men ikke for enhver pris. Det viktigste vil alltid være selve innholdet. Uten lesere er det umulig å tjene penger. Bruk tid på å skaffe lesere før du for alvor begynner arbeidet med å tjene penger.

Det finnes flere muligheter for å tjene penger på en blogg. De to vanligste metodene bør du absolutt skaffe deg litt kunnskap om. AdSense og afffiliate er to metoder som vil hjelpe deg å nå målet om å jobbe hjemmefra ved blogging. Spesielt er AdSense en veldig enkel metode for å tjene penger, men ofte vil du få best resultat ved å kombinere AdSense og affiliate. Søkemotoroptimalisering bør du også ha litt kjennskap til, spesielt dersom du skal jobbe hjemmefra ved å skrive temablogger. Dersom du skal blogge om hverdagsliv eller personlige ting er ikke dette like viktig.

Det aller viktigste for å lykkes som blogger er å skrive om et tema du har interesse for. Dersom du skal jobbe hjemmefra kreves det at du legger ned mye arbeid. Da er det viktig for motivasjonen at du trives med å skrive. Som nevnt bør du velge et salgbart emne, men det må også være et emne du ønsker å skrive om. Å jobbe hjemmefra med noe du ikke trives med er selvfølgelig en svært dårlig ide, men likevel er det nok av eksempler på personer som mislykkes nettopp på grunn av dette. 

Sjekk denne muligheten til lettjente penger

Sjekk siste nytt fra Jobb-hjemme.com
Sjekk vår topp 3 kåring