Hjem > JOBBE HJEMMEFRA > Jobb Hjemme med Fiverr
 
 
Jobbe Hjemme
Benytt fiverr.com til å tjene penger på nett

 
Her vil vi presentere nye muligheter til å tjene penger på nett. Vi er stadig på jakt etter nye metoder som gjør det mulig å jobbe hjemme. Internett er hele tiden i rask utvikling og spesielt i USA er det å tjene penger på nett big business. Alle metodene som dukker opp er ikke like troverdige, men iblant kommer det noe bra opplegg som virkelig gir gode muligheter til å jobbe hjemmefra. Her finner du den muligheten som de siste årene har blitt svært populær og som nå også har gitt mange Nordmenn en jobb hjemme.
 
Penger på nett med Fiverr
Fiverr er en side som gir svært gode muligheter til å tjene penger på nett. Her lager man ganske enkelt en profil og tilbyr tjenester som man utfører for 5 dollar. På fiverr.com er det virkelig bare fantasien som setter grenser for mulighetene til å tjene penger. Så lenge man holder seg til lovlige tjenester kan det meste selges på nett, så også på denne nettsiden. Begrepet tjenester trekkes forholdsvis langt på dette nettstedet, noe som også gir deg muligheter til å tjene penger gjennom salg av produkter som matoppskrifter, bilder, e-bøker osv. Betaling får du via PayPal, sjekk eller til din bankkonto.

Her kan du virkelig benytte dine evner og kunnskaper til å tjene penger på nett. Det finnes i hovedsak to typer brukere som benytter fiverr.com. Mange mennesker ser først og fremst dette som en form for underholdning. Man kan tilby de merkeligste tjenester og likevel tjene penger. Dersom hovedmålet ikke er å tjene penger på nett kan man bare kjøre på. Man legger ut de tjenestene man ønsker å tilby og venter så på respons. Også for deg som driver en nettside eller annen business på nett finnes det gode muligheter på fiverr.com, noe du kan lese mer om i slutten av artikkelen. Her finner du en Guide til hvordan du kan tjene mye penger med Fiverr.


    
 
 
 
Jobbe hjemme – stort potensial
Mange drømmer benytte denne siden med den hensikt å tjene penger på nett, fortrinnsvis nok til å kunne jobbe hjemme på heltid. Det er imidlertid langt ifra alle som lykkes og du bør tenke nøye gjennom hvilke tjenester du tilbyr. 5 dollar er ikke mye penger. Dersom du tilbyr en tidkrevende tjeneste vil derfor muligheten til å tjene noe særlig med penger være liten. Du vil med andre ord få en svært dårlig timelønn. Den lave prisen på 5 dollar er imidlertid også en stor fordel. Så lite penger vil de fleste av oss bruke uten å tenke oss om, spesielt når man surfer på nett. Det betyr at mange vil kunne kjøpe din tjeneste av ren nysgjerrighet. Dessuten, til tross for en lav salgspris er dette en av de mulighetene til å tjene penger på nett som har stort potensiale. Du kan jobbe hjemme på heltid dersom du tilbyr de riktige tjenestene og dersom disse promoteres godt nok.

Penger på nett – Hvordan?
Som nevnt må man selge tjenester eller produkter som kan produseres eller utføres raskt og effektivt. En kort e-bok gir gode muligheter til å tjene penger på nett og den vil egne seg ypperlig til å selge gjennom fiverr.com. Velg et tema du kjenner til og som har et bra salgs potensiale. Hunder, et sted, penger på nett, en idrett, matoppskrifter, en begivenhet, opplæring. Kort sagt kan man tjene penger på mange forskjellige emner.

Så til det som gjør en e-bøker perfekte i forhold til å tjene penger på nett. Man legger ut en tjeneste på fiverr.com som ligner denne. “Jeg sender deg min e-bok med oppskrifter på tradisjonell norsk mat for 5 dollar”. Det har tatt litt tid å lage denne boken, men det er også alt. Dette er egentlig hele “hemmeligheten” for å lykkes på fiverr.com. Når bestillingene begynner å komme inn kan man sende produktet til mange kunder uten at det koster tid eller krefter. Man har altså oppnådd en høy timelønn og optimalisert mulighetene til å tjene penger på nett, nok penger til å kunne jobbe hjemme.

Muligheter til store penger
Eksempelet med e-bok kan benyttes på de fleste tjenester og produkter. Her er et annet eksempel. “Jeg skriver en personlig sang til deg for 5 dollar”. Du lager da noen ferdige maler og putter inn den aktuelle personen i den malen som passer best, dette ut i fra kjønn, alder, lokalitet osv. En kjapp og effektiv metode for deg som ønsker å tjene penger på nett.

Potensialet på fiverr.com er vanvittig stort. Hundretusenvis for ikke så si millioner av mennesker besøker denne siden, noe som betyr store muligheter til å lykkes på nett. For å lykkes med å tjene penger på nett bør man henvende seg mot det engelskspråklige markedet og gjerne spesielt mot USA. Man bør også gjøre seg skikkelig kjent med fiverr.com før man begynner. Blant annet finner du en egen seksjon hvor du kan se hvilke tjenester som ønskes.

 
 
Husk at det ikke bare er du som ønsker å tjene penger på nett. Som nevnt er det å jobbe hjemme vanvittig stort i USA, noe som betyr at konkurrentene er mange. Når du legger ut dine tjenester bør du derfor være nøye med hvordan du presenterer disse. Kundenes førsteinntrykk vil være avgjørende for dine muligheter til å lykkes i penger på nett “bransjen”. Ett originalt eller morsomt bilde vil for eksempel kunne fungere som et flott blikkfang.

Alle som er ute etter å tjene penger på nett bør besøke fiverr.com. Tjenesten er gratis, så man har ikke noe å tape. Selv om man ikke skulle sitte igjen med mye penger vil man uansett være en erfaring og ikke minst opplevelse rikere. For ordens skyld har vi ikke noe forbindelse til fiverr.com. Vi tjener heller ikke penger på å anbefale denne siden.

 
 
 
Bli kunde for å tjene penger på nett
Fiverr.com gir de aller fleste muligheter til å jobbe hjemme, det ligger nemlig også et stort potensial for nettstedseiere her. Uten sammenligning for øvrig, så minner dette mye om AdSense/AdWords. På samme måte som fiverr.com, gir Adsense de aller fleste muligheter til å tjene penger på nett. Noen vil også tjene mye penger. Det er likevel på den andre siden av bordet at virkelig store penger finnes. De som er dyktige på å benytte AdWords har stor suksess på nett, noe som delvis kan overføres til fiverr.com. Svært mange tilbyr her tjenester som går på promotering av nettsider. For 5 dollar kan en nettstedseier få artikler som promoterer hans/hennes nettsted, ferdig skrevet og publisert. Man kan også få et stort antall inn lenker eller Facebook og Twitter proffliering. For 5 dollar er dette et røverkjøp som både vil spare tid og penger for alle som driver business på nett.

Alle former for tjenester og informasjon gir i utgangspunktet mulighet til å tjene penger gjennom fiverr.com, både for kjøpere og selgere. Sammenligningen med AdSense/AdWords går på nettopp dette. Man har på mange måter en vinn, vinn situasjon hvor begge parter kan tjene penger på det samme systemet. Dette er noe av det geniale med å tjene penger på nett. Dersom du kommer opp med noe originalt, morsomt eller på andre måter spennende kan det fort bli populært. På nett sprer ting seg utrolig raskt og den virkelig kreative og originale ideen vil virkelig kunne bringe inn virkelig store penger.

Ønsker du å tjene penger på nett, eller er du bare nysgjerrig? Du har ikke noe å tape på å forsøke Fiverr.


Nyttig om det å tjene penger online