Hjem > JOBBE HJEMMEFRA > Arbeide Hjemmefra Sosiale Medier
 
 
 
 
     


Arbeide Hjemmefra – Sosiale medier

 

Dersom du drømmer om å arbeide hjemmefra bør du vurdere en av de mange mulighetene som er relatert til sosiale medier. Den enorme utviklingen innen denne typen nettsted har nemlig åpnet for flere gode muligheter til å tjene penger på nett. I denne artikkelen ser vi litt nærmere på noen av disse.

Arbeide for andre
En ny og meget spennende mulighet til å arbeide hjemmefra finner du på nettstedet Paid Social Media Jobs. Dette er et nettsted som har spesialisert seg på sosiale medier og på å videreformidle jobbmuligheter til sine medlemmer, noe som gir alle muligheten til å tjene penger på internett. Dersom du har egne produkter eller tjenester du kan selge eller markedsføre er imidlertid ikke dette noen for deg. Da bør du naturligvis bruke sosiale medier til å promotere disse.

For alle andre tilbyr dette nettstedet flere gode muligheter til å arbeide hjemmefra og potensialet er enormt. Det skyldes naturligvis den enorme populariteten til sosiale medier som You Tube, Twitter og Facebook. Mer informasjon finner du ved å følge linken ovenfor, men vi kan nevne et par eksempler på jobbmulighetene du kan benytte deg av. Du kan for eksempel arbeide hjemmefra gjennom å laste opp videoer på You Tube, gjennom å twitre på vegne av andre, eller gjennom å styre facebook-profiler for andre. Legg merke til at Paid Social Media Jobs nå har stort behov for nye medlemmer og at de derfor kjører en kampanje med prøvemedlemskap til kun 30 kroner.

 

Promotere egne produkter
Sosiale medier blir i stadig større grad benyttet til markedsføring og spesielt for små aktører bør mulighetene benyttes. Tenk bare på hvor stort potensialet er og på hvor mange potensielle kunder du kan nå uten å bruke en eneste kroner. Med litt planlegging og innsats kan du promotere dine tilbud på produkt eller tjenester til tusenvis av mennesker.

Nå er det lite eller ingenting som kommer av seg selv og du kan ikke regne med å lykkes over natten. Det er nemlig flere kriterier som må oppfylles før du kan forvente at din konto på Facebook eller Twitter generer penger og kunnskap og planlegging er viktige begrep i så måte. Vi avslutter denne artikkelen med noen grunnleggende tips om hva som skal til for å lykkes, men dersom du satser på denne muligheten til å arbeide hjemmefra bør du sette deg bedre inn i dette emnet. Du bør også gjøre deg godt kjent med alle mulighetene som finnes på de forskjellige sosiale mediene.

Planlegging
Skikkelig planlegging vil øke mulighetene for å lykkes og da tenker vi først og fremst på et punkt. Hvordan skal du bruke sosiale medier? Tenke gjennom hva du eventuelt skal promotere gjennom facebook, hvilke målgrupper din twitter-konto bør ha, samt på hvilke mener og nisjer som er aktuelle for deg. Svarene på disse spørsmålene er viktig, blant annet i forhold til hvordan du ønsker å fremstå, samt i forhold til hvordan du bør skaffe deg følgere og venner.

Jobb hjemme som spilltester

Din Profil
Dine profiler vil være grunnlaget for å kunne arbeide hjemmefra med sosiale medier og du bør først og fremst bygge opp disse profilene på bakgrunn av planleggingen.  Det betyr blant annet at profilen bør bære relevant i forhold til det du skal promotere og at du bør holde deg til bestemte emner/nisjer.

En profil som er bygget opp rundt din interesse for jakt og fiske vil for eksempel egne seg dårlig til å promotere kredittkort, mens en profil som er bygget opp rundt ditt engasjement for miljøvern vil egne seg dårlig til å promotere det aller meste. Poenget er at du bør bygge opp en profil som gir deg venner eller følgere med reell interesse for det du promoterer. En profil som er bygget opp rundt emner som helse og livsstil vil med andre ord egne seg godt til å promotere kosttilskudd eller dine tjenester som personlig trener. Vi kan gjerne sammenligne en profil på et sosialt media med et nettsted. Ville du laget ett nettsted om maling og hobby dersom du skulle promotere forbrukslån?

Å arbeide hjemmefra på denne måten handler også om troverdighet. Selv om du har gjort alt riktig og fått følgere/venner med reell interesse for din profil hjelper kommer du nemlig ikke langt uten tillit. Målet bør naturligvis være at dine følgere stoler på dine anbefalinger og strengt tatt er det enkelt å oppnå tillit. Vær ærlig, kun promoter produkter du kan stå inne for, vær imøtekommende og sist men ikke minst, bidra positivt.  

Legg merke til at selv om det i teorien er enkelt å oppnå troverdighet, så kan du miste denne i løpet av et øyeblikk og da forsvinner alle muligheter til å arbeide hjemmefra på denne måten. Troverdighet kan du for eksempel miste dersom du promoterer ting du ikke kan stå inne for, eller dersom du uttaler deg om ting du ikke har peiling på. Da tenker vi på at du forsøker å fremstå som en ekspert uten at du har spesielt gode kunnskaper om det aktuelle emnet.

Dette er kun ment som en kort gjennomgang av mulighetene til å arbeide hjemmefra ved hjelp av sosiale medier. Før du eventuelt setter i gang bør du skaffe deg mye mer kunnskap og det finner du enklest gjennom å søke på Google eller en annen søkemotor. Søk da fortrinnsvis på engelsk fordi det er der du finner de beste tipsene og de beste artikelene.

Her kan du lese om inntekter fra YouTube

 

Jobb Hjemme