Hjem > JOBBE HJEMMEFRA > Nettsalg på eBay
 
 

Jobbe hjemme
Selg Varer online på eBay
 

Salg på internett når stadig nye høyder og her ligger det muligheter til å jobbe hjemmefra. Med litt innsats og oppfinnsomhet er mulighetene til å tjene penger gode. Før du eventuelt starter din egen nettbutikk, kan det være smart å forsøke salg av varer på eBay.

 

 
Mange vil oppleve at videresalg på eBay er så lønnsomt at de spesialiserer seg på dette. Det er definitivt store muligheter til å tjene penger på denne markedsplassen og mange får sin drøm om å jobbe hjemmefra realisert her.

(annonse)

 

Uansett om du selger varer gjennom din egen nettbutikk eller eBay er markedsføring av varene du selger veldig viktig. Det samme gjelder prosessen med å velge riktige varer. Dersom du velger eBay som din markedsplass vil du får mer tid til denne viktige delen, noe som øker dine muligheter til fortjeneste. Du behøver blant annet ikke å tenke på søkemotoroptimalisering og annen markedsføring av selve nettbutikken. I tillegg slipper du kostnadene ved denne. Å selge varer på eBay er derfor en rimelig og risikofri metode for deg som ønsker å jobbe hjemmefra.

 

Varene du skal selge bør du skaffe ved såkalt droppshipping. Det vil si at leverandøren holder varelager og sender varene for deg. Dermed er din eneste oppgave å selge varer. For å lykkes med å jobbe hjemmefra på denne måten bør du legge ned et grundig arbeid i utvelgelsen av disse varene. Sjekk blant annet potensialet og konkurransen for de varene du vurderer å selge. På eBay sine nettsider vil du finne nyttige hjelpemidler som blant annet lar deg sjekke populære produkter og priser.

Dersom du fristes av denne muligheten til å jobbe hjemmefra er det bare å sette i gang. Bruk et par timer hver kveld og se hvordan ditt prosjekt utvikler seg. Dersom du lykkes kan du etter en stund jobbe hjemmefra på heltid. Det er uansett lite å tape på forsøket. Så lenge du velger droppshipping er kostnadene minimale. Nødvendig informasjon og opplæring finner du på eBay sine nettsider. Ved å søke i Google vil du finne mange gode artikler med tips og råd om salg på eBay. Du bør søke etter engelskspråklige artikler med tips om å jobbe hjemmefra  på denne måten. 

Hvordan tjene penger på internett?

En annen mulighet til å jobbe hjemme gjennom eBay er å selge egne produkter. Svært mange benytter seg av denne muligheten og den store fordelen er at alt kan selges og blir solgt på eBay. Alle former for håndarbeid, hobbyartikler, malerier og lignende er eksempler på produkter du kan selge og det er utrolig hvor mye penger du kan tjene på et enkelt produkt. Det betinger baturligvis at dette er et unikt produkt av en viss kvalitet.

Hvordan jobbe hjemme med en skrivejobb?