Hjem > JOBBE HJEMMEFRA > Lettjente Penger som Spilltester

Lett Tjene Penger som Spilltester

 

Å teste spill må kunne sies å være en mulighet til lett tjente penger og faktisk er dette en god mulighet til å jobbe hjemmefra. Vi har tidligere nevnt denne muligheten til å tjene penger på nett, men etter flere forespørsler kommer her mer informasjon

Du forbinder kanskje ikke Playstation og Xbox med arbeid og for at du skal kunne skaffe deg en inntekt på denne måten er det ikke bare spilling som gjelder. Etter at du har testet et spill må du nemlig levere det som vanligvis er en skriftlig tilbakemelding til din oppdragsgiver og det er denne vurderingen du egentlig får betalt for. Likevel må vi kunne kalle dette en mulighet til lettjente penger, da hoveddelen av arbeidet rett og slett består i å teste nye spill.

Kom i gang
Nedenfor finner du informasjon om hvorfor denne muligheten til lett tjente penger eksisterer, samt litt info om fordeler og bakdeler i forhold til det å jobbe som spilltester. Men, først noen ord om det du sikkert lurer mest på. Hvordan kan jeg jobbe hjemmefra på denne måten? Svaret er i utgangspunktet at du må bli medlem av et nettsted som videreformidler denne jobbmuligheten. Det finnes en rekke slike nettsteder og i alle fall to av disse er seriøse aktører som du trygt kan bli medlem oss.

De to mulighetene vi tenker på er Become a game tester og Gaming Jobs Online. Dette er som nevnt to seriøse aktører og vi kan nevne at begge disse nettstedene har flere norske medlemmer som allerede har sikret seg denne muligheten til lett tjente penger. Videre kan vi nevne at begge disse nettstedene samarbeider med en anerkjent tredjepart som blant annet sørger for trygg betaling og som arbeider aktivt mot spam og svindel. Legg også merke til at medlemskap på disse nettstedene kommer med en pengene-tilbake garanti som garanteres av denne tredjeparten som for øvrig er verdens største aktør innen denne typen nettbusiness.

 

Hvilke av disse nettstedene som er best finnes det forskjellige oppfatninger om, men etter en sjekk på tre engelskspråklige forum vil vi nok påstå at Gaming Jobs Online er det beste valget. De får i alle fall svært gode tilbakemeldinger fra medlemmene sine. Ellers kan vi nevne at du får all nødvendig informasjon når du logger deg inn på medlemsområdet, at du kan begynne å teste spill nesten umiddelbart, samt at du i noen tilfeller må regne med å skrive under på en form for taushetserklæring. Det skyldes naturligvis at du kan komme til å teste spill som enda ikke er lansert for publikum (og konkurrenter).

Her kan du vinne premier helt gratis

Hvorfor eksisterer denne jobbmuligheten?
Denne muligheten til lett tjente penger eksisterer ganske enkelt fordi din mening er verdifull. Spill til Playstation, Nintendo, Xbox og lignende er en enorm industri som omsetter for vanvittig store beløp. Som en følge av dette er konkurransen svært hardt og det legges ned store penger i å utvikle best mulig spill. En del av disse pengene går til å betale personer som tester spill og det er her din mulighet ligger. Tilbakemeldinger fra potensielle kunder kan føre til viktige endringer/forbedringer av et spill og derfor er aktørene i denne bransjen villige til å betale gode penger.

Muligheter til å tjene penger på nett

Fordeler og ulemper
Fordelene med å jobbe hjemme som spilltester er flere. Å kunne tjene penger på nett er noe mange drømmer om og en så god mulighet til lett tjente penger er således midt i blinken for mange. Ved siden av selve inntektene er muligheten til å teste nye spill noe mange setter pris på og det samme gjelder naturligvis for muligheten til å få gratis spill. Ellers er friheten ved å tjene penger på internett, samt forholdvis god betaling også viktige fordeler ved det å arbeide som spilltester.

Intet tre vokser inn i himmelen og alle gode ting har en bakside. I forhold til å jobbe som spilltester vil vi påstå at ulempene er små, men de finnes. En av ulempene er at du må betale for medlemskap på nettsted som tilbyr denne jobbmuligheten. Når det gjelder de to aktørene vi nevnte ovenfor er imidlertid prisen rimelig og ligger i skrivende stund fra 150 – 250 kroner for livslangt medlemskap.

Den eneste andre ulempen vi kan se er faktisk at du selv er 100 prosent ansvarlig for egen inntekt. Det er i utgangspunktet et gode, men det krever litt selvdisiplin. Dersom du kun blir sittende og spille uten å gjøre det kjedelige arbeidet med å skrive en vurdering blir det nemlig dårlig med penger. Enkelte vil muligens også se på betalingen som en bakdel, en vi mener at lønna er mer enn godkjent. Vi snakker tross alt om svært lett tjente penger og da kan du ikke forvente å bli rik.