Hjem > GRATIS > Tjene Penger På Internett
Tjen Penger På Internett
Betalte Spørreundersøkelser og andre gratis muligheter
 

 
Det finnes flere muligheter til å tjene penger på internett uten at det koster en eneste krone. Du vil ikke blir rik ved å jobbe hjemmefra gjennom slike muligheter, men som en deltidsjobb er gratis muligheter til å tjene penger på internett absolutt å anbefale. Vi presenterer her noen metoder som vi selv har forsøkt med greit resultat.

Betalte Spørreundersøkelser
Dette er en meget enkel metode for deg som ønsker å tjene penger på internett. Du vil ikke på noen måte bli rik, med 2000 - 4000 kroner per måned bør være oppnåelig for de fleste. Husk å svare oppriktig på betalte spørreundersøkelser. Dine svar vil være med å påvirke beslutninger om produkter som kjøpes av millioner av mennesker.

Kom i gang
For å komme i gang behøver du kun å registrere deg på nettsteder som tilbyr deg denne muligheten. Her finner du en oversikt over de beste gratis mulighetene for norske deltakere. Det er helt gratis å melde seg på og du binder deg ikke til noe. Det eneste du får er muligheten til å tjene penger på internett. Legg merke til at disse sidene har strenge retningslinjer i forhold til personvern, noe som betyr at du ikke behøver å engste deg for spamming og lignende.

Øk mulighetene
Det er begrenset hvor mange undersøkelser du mottar fra hver av disse sidene. Det skyldes naturligvis at de ønsker et representativt utvalg av befolkningen som deltakere. For å kunne tjene særlig med penger bør du derfor melde deg på flest mulig av disse sidene. Det er som nevnt gratis og uten forpliktelser. Artikkelforfatter har selv forsøkt alle disse sidene, bortsett fra en, og det er mulig å tjene penger på internett fra alle disse. Jeg mottar daglig tilbud om spørreundersøkelser og deltar i de som virker interessante og/eller gir best betaling.


Toluna er en stor internasjonal aktør som søker flere norske brukere. Her kan du få muligheten til å delta i store spørreundersøkelser som betaler veldig bra. Toluna har veldig bra nettsider som du bør bruke aktivt. Du vil da motta flere og bedre betalte spørreundersøkelser. Du kan også delta i deres testpanel og få tilsendt gratis produkter for utprøving. Toluna betaler opptil 150 kroner per undersøkelse og anbefales!

YouGov   belønner deg for å si din mening. De tilbyr mange betalte spørreundersøkelser som det vanligvis tar mindre enn fem minutter å besvare. De har et godt rykte og gode norske nettsider. YouGov ønsker flere norske deltagere så her er det bare å melde seg på.

TNS Gallup er en av Norges ledende forbrukerpanel som nå etterspør flere brukere. De har et bra rykte og er et trygt valg dersom du ønsker å tjene penger på betalte spørreundersøkelser.

Her finner du flere muligheter til betalte spørreunderskelser
 

Tjen Penger på Internett med Blogging

Blogging er populært og det finnes flere gratis muligheter til å komme i gang med en slik jobb hjemmefra. Dersom ditt mål med blogging er å tjene penger på internett er det først og fremst en ting du bør være oppmerksom på. Du må sjekke om du har full rett til inntektene fra alle annonser. Flere av tjenestene som tilbyr deg din egen gratis blogg lar deg ikke disponere all annonseplassen, noe som betyr at det blir vanskelig å tjene penger på internett. 

Blogspot.com
Har du sett denne adressen før? Svært mange blogger har et domenenavn som ender med blogspot.com. Dette domenenavnet betyr at Google sin gratis bloggtjeneste er benyttet. Det er etter vår mening den desidert beste mulighetene for deg som ønsker en helt gratis mulighet til å tjene penger på internett. Tjenesten som kalles Blogger.com, er svært enkel i bruk og du har alle rettigheter til annonser og inntekter fra disse. Et meget godt tilbud som anbefales på det varmeste.

Kom i gang
Titusenvis av bloggere fra hele verden har tjent gode penger med Blogger.com og vi har selv bare gode erfaringer. Det er både enkelt og grats å komme i gang med å tjene penger på internett ved å benytte Blogger.com. Du registrer deg ganske enkelt og så er du i gang. Nødvendig informasjon og mange gode tips får du når du har registrert deg. Ønsker du å tjene penger på internett med blogging? Da bør du forsøke Blogger.com

Her er et eksempel på en gratis blogspot blogg, som artikkelforfatter har startet for å tjene penger på internett. Alt om slakepiller er navnet på den bloggen. Husk at du alltid bør tenke på innholdet i din blogg. Uten lesere vil du aldri tjene penger på blogging.