Hjem > TJENE PENGER PÅ NETT > Les eller send epost
 
 


Tjene Penger på Nett - epost

 
Dersom du er ute etter en enkel metode i kategorien tjene penger på nett, så er dette noe for deg. Du får rett og slett betalt for å lese e-post med informasjon, tilbud og annen reklame. Mens du allerede surfer på nett eller for eksempel ser tv kan du dermed tjene penger på nett.

Du melder deg ganske enkelt på et eller flere program som tilbyr deg denne tjenesten. Ofte finner du de beste mulighetene på engelsk. Bruk en Google eller Yahoo og søk på “getting paid to read mail” eller lignende, så finner du mange slike muligheter til å tjene penger på nett.

Velg et program som lar deg velge hvilke emner du vil mota tilbud og informasjon om. For annonsørene er det en fordel at mottakerne har interesse for dere produkter og for deg er det mye kjekkere å lese om produkter du kan tenke deg å kjøpe eller har interesse for. Directmedia var en Norsk nettside som tilbydde deg å tjene penger gjennom å lese reklame, vi har imidlertid selv forsøkt siden og kun tjent noen kroner på flere mnd. Her finner du en bedre mulighet til å tjene penger på å behandle e-post. 

Dette er en enkel metode for å tjene penger på nett. Du kan som nevnt lese tilbudene du får tilsendt mens du ser tv og lignende, slik at det blir en svært behagelig jobb. Hvor mye du kan tjene på denne metoden varierer, men det sier seg selv at du ikke blir rik. Dette er ikke løsningen for deg som vil jobbe hjemmefra på heltid. Hvilke program du velger, samt din innsats vil avgjøre hvor mye penger du kan tjene. Dette er en metode for deg som ønsker å tjene penger på nett uten å anstrengelser.

Det finnes to andre metoder for å tjene penger på nett som er veldig like denne. Du kan for eksempel klikke på annonser eller svare på spørreundersøkelser. Av disse metodene er betalte spørreundersøkelser det beste valget, men alle disse metodene fungerer. Vanligvis får du betalt via PayPal, som er en 100 prosent sikker betalingsløsning med gode norske nettsider. Her finner du flere muligheter til å jobbe hjemmefra. Her er noen muligheter til raske penger.

Sjekk vår topp 3 kåring