Hjem > POPULÆRE > Om å Tjene Penger på Nett
 

Om å Tjene Penger På Nett
 

 
Er det greit å betale for en mulighet til å tjene penger på nett? Det spørsmålet ser vi litt nærmere på i denne artikkelen. Det er nemlig slik at mange av de beste mulighetene til å jobbe hjemmefra ikke er helt gratis og ting som tips, medlemskap, informasjon og programvare må du ofte betale for.

Er dette greit?
Dersom du har sjekket litt på her på 
jobb-hjemme.com har du sannsynligvis lagt merke til at vi presenterer en del mulighet til å tjene penger på nett som krever medlemskap i et team eller på et nettsted. Med andre ord er vi i utgangspunktet positive og synes det er greit å betale for gode muligheter til å jobbe hjemmefra. Men, det avhenger selvsagt av hva du betaler for, hvor mye du må betale, samt til hvem du må betale. Vi skal gå nærmere gjennom disse punktene og komme med noen tips om hvordan du kan finne de seriøse aktørene, men først noen ord om hvorfor du må betale for å kunne tjene penger på nett, samt om hvorfor vi synes dette er helt greit.

Hvorfor koster det?
Det er to årsaker til at mange av inntektsmulighetene på internett koster penger. Først og fremst har den eller de som tilbyr deg en bestemt mulighet til å tjene penger på nett lagt ned en god del arbeid og ofte brukt en del penger. Det kan være at de har skrevet en e-bok med tips som de selger, eller det kan være at de drifter og oppdaterer et nettsted som gir deg direkte tilgang til arbeidsoppgaver. Flere slik nettsted oppdateres daglig og det legges ned mye arbeid. For det andre ønsker naturlig nok personene som har skrevet en e-bok, eller som drifter et nettsted å tjene penger. Det synes vi er helt greit så lenge de tilbyr gode jobbmuligheter til fornuftige priser.

Hva bør du betale for?
Etter vår mening og erfaring er det først og fremst tilgang til arbeidsoppgaver du bør betale for. Et godt eksempel i så måte er Web Colleagues som tilbyr deg skrivejobber. Det er en mulighet til å tjene penger på nett som enkelt forklart går ut på å skrive artikler, andre korte tekster, med mer. De sørger for nødvendig informasjon, nødvendig opplæring og ikke minst tilgang til arbeid. Videre garanterer de at du får utbetalt de pengene du tjener fra forskjellige oppdragsgivere. Du får altså tilgang til at du behøver for å kunne tjene penger på nett og det viktigste er at du får tilgang til arbeidsoppgaver. Når livsvarig medlemskap koster om lag 250 kroner synes vi det er greit og vel så det. Her er de beste mulighetene som alle kan benytte seg av

 

De aller fleste aktører tilbyr deg imidlertid ikke tilgang til arbeidsoppgaver og nødvendige hjelpemidler. Det vanligste er at du betaler for informasjon (ofte ebøker) om hvordan du kan benytte en bestemt metode til å tjene penger på internett. Nå finnes det for all del informative ebøker med nyttig tips, men i utgangspunktet er vi skeptiske til å betale for dette. Det du betaler for er nemlig ikke en mulighet til å jobbe hjemmefra, men informasjon som du i utgangspunktet finner gratis på internett dersom du søker litt.

 
 
Hvor mye og til hvem?
Hvor mye du er villig til å betale for en mulighet til å tjene penger på nett må du naturligvis selv bestemme, men du bør være forsiktig. Vi har sjekket mer enn hundre slike inntektsmuligheter og ingen av de seriøse aktørene har krevd mer enn 500 kroner i samlet betaling. En medlemsavgift på 200 – 300 kroner synes vi er helt greit og det er penger du tjener inn på en time eller to med arbeid.

Når det gjelder hvem du bør betale til er det vanskelig å gi konkrete råd. Det er dessverre mange aktører innen denne bransjen som driver med svindel og det er faktisk bare et fåtall som er seriøse og tilbyr reelle muligheter til å tjene penger på nett. Derfor anbefaler vi at du kun betaler for medlemskap og lignende til nettsted og team som er tilknyttet Clickbank eller Paydotcom. Begge disse aktørene er store og anerkjente nettsted som utestenger medlemmer som driver med svindel. De sørger også for at du får pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd og de sørger for sikre betalingsløsninger. Som nevnt har vi her på Jobbe  Hjemmefra presentert en del av denne typen til å tjene penger på internett og alle disse er tilknyttet Paydotom eller Clickbank.

Må jeg betale?
Nei, det finnes helt gratis muligheter til å tjene penger på nett som for eksempel en gratis blogg eller betalte spørreundersøkelser. Men de aller fleste metodene du kan benytte til å tjene penger hjemmefra krever enten medlemskap på ett nettsted eller at du betaler for ting som domene, webhotell, egen nettbutikk, reklame, med mer. De aktørene vi har presentert tilbyr en type jobbmuligheter som du i utgangspunktet må betale for. Det skyldes at det er disse aktørene som skaffer deg arbeidsoppgaver og dermed er grunnlaget for å lykkes