Hjem > POPULÆRE > Betalte Spørreundersøkelser

TJENE PENGER PÅ NETT
OVERSIKT BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER
 

 

Betalte Spørreundersøkelser gir gode muligheter til å tjene penger på nett. Ved å si din mening hjelper du annonsører til å bestemme markedsføring og utvikling av nye produkter. Det er for denne meningen du får betalt. Dersom du ønsker å tjene penger på nett er dette en svært enkel metode som krever lite arbeid. Lenger ned på siden finner du en oversikt med de beste mulighetene til å tjene penger på spørreundersøkelser.

Metoden har mye til felles med å lese epost for betaling, samt det å klikke på annonser for betaling, men av disse metodene er betalte spørreundersøkelser den den desidert beste metoden. Den gir deg best betaling, og i tillegg muligheten til å tjene penger på nett uten at du behøver å benytte engelskspråklige sider. Det er likevel slik at man vil kunne tjene mest penger dersom man kan svare på engelskspråklige spørreundersøkelser.

Du melder deg ganske enkelt på flere firma som tilbyr deg å tjene penger på spørreundersøkelser. Det er flere anerkjente norske selskap å velge mellom. Du bør melde deg på flest mulig slike program, slik at du får mange tilbud. Betalte maekedsundersøkelser vil så bli sendt til deg via epost og du velger selv hvilke av disse du ønsker å besvare.

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER!
60 DAGERS "PENGENE TILBAKE" GARANTI !
Inntil 300kr PER UNDERSØKELSE!
MELD DEG PÅ NÅ!
(annonse)

Som du ser er dette en enkel metode for å tjene penger på nett. Du vil ikke bli rik av dette, men vi vet av egen erfaring at du kan tjene 3000 kroner per måned ved kun å holde deg til norske spørreundersøkelser. Dersom du forsøker deg på engelskspråklige undersøkelser kan du oppnå større inntekter, men det krever litt arbeid å finne gode muligheter på engelsk. Utvalget er der enormt og ikke alt egner seg for norske brukere. Det er vanskelig å tjene nok til å kunne jobbe hjemmefra på heltid, men dersom du ønsker å tjene penger på nett gjennom en enkel og uforpliktende måte er betalte spørreundersøkelser midt i blinken.

Legg merke til at betalte spørreundersøkelser faktisk kan være en kjekk måte å tjene penger på. Interessante undersøkelser om emner og produkter du er opptatt av vil ikke føles som arbeid. I tillegg er det et viktig poeng at man får si sin mening gjennom slike spørreundersøkelser. Poenget med et demokrati er innbyggernes rett (og plikt) til å si sin mening. Gjennom å delta i markedsundersøkelser er du med på å bestemme utviklingen av nye produkt, markedsføring, hva som vises på tv og lignende saker. Nederst på siden finner du nyttige tips om hvordan du kan tjene mest mulig på betalte spørreundersøkelser.

 

Her er en oversikt med nettsider som tilbyr deg å tjene penger på betalte spørreundersøkelser

NB! Dersom du velger de gratis mulightenene bør du melde deg på flere av aktørene nedenfor for å kunne kunne tjene gode penger på denne måten. Da vil du raskt få en ide om hvor mye penger du kan tjene.

Toluna er en stor internasjonal aktør som søker flere norske brukere. Her kan du få muligheten til å delta i store spørreundersøkelser som betaler veldig bra. Toluna har veldig bra nettsider som du bør bruke aktivt. Du vil da motta flere og bedre betalte spørreundersøkelser. Du kan også delta i deres testpanel og få tilsendt gratis produkter for utprøving. Er for tiden stengt

YouGov belønner deg for å si din mening. De tilbyr mange betalte spørreundersøkelser som det vanligvis tar mindre enn fem minutter å besvare. De har et godt rykte og gode norske nettsider. YouGov ønsker flere norske deltagere så her er det bare å melde seg på.

Paid Surveys at Home er en global tilbyder av betalte spørreundersøkelser med store muligheter. Her koster det noen kroner å melde seg inn, men de tilbyr svært gode muligheter til å tjene penger og dette er den mest populære muligheten til betalte spørreundersøkelser du finner på internett. Du tjener opptil 400 kroner for hver undersøkelse. Paid Surveys At Home har tilbudt betalte undersøkelser helt siden 2004 og de har svært mange norske medlemmer, noe som tilsier at dette er en seriøs og god mulighet til å tjene penger på nett.

Ipsos er en av Europas ledende forbrukerpanel som nå etterspør flere norske brukere. De har et bra rykte og er et trygt valg dersom du ønsker å tjene penger på betalte markedsundersøkelser. Denne er avsluttet

Your Voice panelet er et nettsamfunn som er uformet slik at medlemmene får et forum der de kan uttrykke sin mening om aktuelle saker, produkter og tjenester. Man belønnes for tiden man benytter på spørreundersøkelser. Dette er et spennende konsept med gratis deltagelse. I rekken av betalte spørreundersøkelser anbefales denne muligheten. Denne er avsluttet


Meningstorget er en Norsk tilbyder av betalte spørreundersøkelser. Vi har selv ikke forsøkt spørreundersøkelser fra Meningstorget og det er ikke veldig mye å henter her.

GlobalTestmarket er en stor internasjonal aktør som nå igjen søker aktivt etter norske medlemmer. Betaling i form av kontanter (sjekk) er den største fordelen med denne populære muligheten.

TNS Gallup tilbyr deg også belønning for å delta i spørreundersøkelser. Vi har heller ikke forsøkt dette selskapet, men de har et veldig godt rykte og er en stor og viktig aktør på dette markedet. Tilbyr imidlertid dårlig betaling.

Behersker du spansk? Da bør du sjekke denne muligheten

Dersom du ønsker å tjene penger på nett er det bare å sette i gang. Dette er en særdeles enkel metode å skaffe seg ekstra penger på. Vi vil utvide oversikten etter hvert som gode tilbud eller nye selskap dukker opp. I mellomtiden er det som nevnt bare å sette i gang. Meld deg på flere program, så vil betalte spørreundersøkelser raskt komme via epost.

Her finner du en artikkel med en populær mulighet til å jobbe hjemme.

 
 Nyttig om Betalte Spørreundersøkelser
 

  • Meld deg på flere sider som tilbyr betalte spørreundersøkelser. De norske sidene er gratis, men det er begrenset på hvor mye penger du kan tjene på en side. Du bør melde deg på undersøkelser på 4 til 5 sider for å få en ide om hvor mye penger du kan tjene.
  • Velg godt betalte spørreundersøkelser. Ved å melde deg på flere steder vil du få tilgang til mange spørreundersøkelser. Det beste er å få tilgang til så mange at du kan velge bort betalte spørreundersøkelser som gir dårlig betaling.
  • Vær tålmodig. På noen sider kan det ta litt tid før du mottar markedsundersøkelser. Det gjelder spesielt for undersøkelser som betaler godt.
  • Svar skikkelig. Det vil øke muligheten til å få flere betalte spørreundersøkelser og ikke minst øker muligheten til større undersøkelser som kan gi flere hundre kroner per gang.
  • Vær ærlig. Enkelte forsøker å melde seg på med flere navn for så å få tilgang til flere betalte spørreundersøkelser. De svarer så på samme undersøkelse flere ganger med forskjellige navn. Dersom disse ikke blir avslørt kan de muligens tjene en del penger med en gang, men før eller siden vil de miste muligheten til å delta i undersøkelser. I tillegg er slike personer med på å undergrave systemet og det går både ut over deg som ønsker å tjene penger på spørreundersøkelser, samt de som skal benytte seg av resultatene.
  • Husk at du ikke har noe å tape på betalte spørreundersøkelser. De norske sidene i oversikten er helt gratis, så selv om du er skeptisk bør du forsøke. I verste fall har du sløst vekk litt tid. I beste fall har du funnet en ny og god inntektskilde.
  • Dersom du velger å betale for å få tilgang til betalte spørreundersøkelser på en engelskspråklig side, vil du kunne tjene mye penger. Det er imidlertid ingen garanti og det er mange faktorer som avgjør hvem som tjener gode penger. Blant annet hvilken side du velger, samt hvilke personlige interesse og opplysninger du gir. Vi kjenner til personer som tjener svært godt på betalte spørreundersøkelser fra slike sider, men vi kjenner også til dem som knapt nok har tjent inn det de har betalt. Legg merke til at de fleste slike sider tilbyr pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med deres betalte markedsundersøkelser. På de fleste sider er det da også snakk om relativt små beløp. Alt i alt er muligheter fra slike engelskspråklige sider noe for deg som ønsker å tjene mer penger på undersøkelser og som er villig til å risikere noen kroner for muligheten. 

 


LYKKE TIL!


Arbeide Hjemmefra