Hjem > TJENE PENGER PÅ NETT > Les Reklame
 
 

LES REKLAME - TJEN PENGER PÅ NETT

 

Er du ute etter å tjene penger på nett? Da er muligens dette noe for deg. Du skal rett og slett klikke på annonser for så å lese reklamen. For dette er det mange annonsører som betaler deg.

Etter mye problemer er dette et system som er på full vei tilbake. Mange som var ute etter å tjene penger på nett utnyttet nemlig denne muligheten. De utviklet program som automatisk klikket på annonser for dem og således tjente de penger på uriktig grunnlag. Systemer som overvåker trafikken og hindrer slik svindel er nå utviklet, slik at dette systemet igjen fungerer.

Du skal ganske enkelt klikke på annonser får så å lese disse. Det er vanlig at du må svare på noen kontrollspørsmål eller på annen måte bekrefte at du har lest reklamen før du får betalt. For å tjene penger på nett med denne metoden trenger du bare å registrere deg ved et program som tilbyr denne tjenesten. Bruk en søkemotor og søk på “getting paid clicking” eller lignende. Som du forstår er det på engelsk mulighetene finnes. Velg et program som har eksistert i noen år. Det er ofte en pekepinn på at det drives seriøst. Directmedia.no er en Norsk nettside som tilbyr deg å tjene penger gjennom å lese reklame. Vi har imidlertid kun tjent noen få kroner på flere mnd. Her finner du en bedre mulighet til å tjene penger gjennom å behandle epost.

Å tjene penger på nett ved å klikke på annonser er enkelt og avslappende. Du kan for eksempel gjøre dette mens du ser tv eller mens du likevel surfer på nettet. Som følge av dette er ikke betalingen veldig god. Dette er ikke en metode som lar deg jobbe hjemmefra på heltid, men litt penger blir det. De fleste programmene har begrensninger på hva du kan tjene pr dag, uke elle måned. Det kan derfor være smart å melde seg på flere programmer.

Dersom du tjener penger på nett ved å klikke på annonser vil du vanligvis få utbetaling via PayPal, som er en god og sikker betalingsløsning. Metoden har for øvrig mye til felles med å lese epost for betaling, samt med å tjene penger på Betalte Spørreundersøkelser. Gjennom å kombinere disse metodene øker dine muligheter til å tjene penger på nett.  

Her kan du lese om et nettsted som forsøker å lure deg

 

 

                           


 n