Hjem > Jobb Hjemme - Nettsider > Tjene Penger som Affiliate
 
 

 TJEN PENGER PÅ NETT
 BRUK AFFILIATE ANNONSER

 

Affiliate er en god metode for å tjene penger på nett. Du legger ut annonser på din hjemmeside eller blogg for å skaffe inntekter. Det finnes mange gode program som tilbyr deg slike tjenester. Disse har allerede gjort alle nødvendige avtaler for deg slik at det blir enkelt å tjene penger på nett.

Det finnes forskjellig typer affiliate annonser. Noen annonser vil gi deg inntekter for hver gang de vises, mens andre annonser genererer inntekter når noen klikker på dem. Det vanligste er at brukeren må utføre en handling for at du skal tjene penger på nett. Etter at han eller hun har klikket på din annonse må denne personen for eksempel kjøpe et produkt, søke om et lån eller melde seg på en tjeneste. Du kan tjene flere hundre kroner på et enkelt videresalg.

Når du bruker Adsense for å tjene penger blir annonsene automatisk tilpasset innholdet på dine nettsider. Det er ikke tilfellet nå du bruker affiliate annonser. Det er derfor viktig at du velger annonser som appellerer til dine lesere. En reklame for sminke på din nettside om motorsykler vil ikke generere mye penger. Man bør bruke mye tid på å finne de beste annonsene. Spesielt i en oppstartsfase er det viktig å undersøke hvilke annonser man tjene mest penger på. Plassering og format på annonsene er også en faktor man bør jobbe med. Prøv forskjellige størrelser og plasseringer for å finne ut hva som genererer mest penger.

Les om Home Job Group som tilbyr deg arbeid

Affiliate er en god metode for å tjene penger på nett og kan med fordel kombineres med Adsense. Dersom du har en Norsk nettside vil vi anbefale Tradedoubler og Guava, som er de desidert beste og mest seriøse aktørene. De har gode kampanjer og greie nettsider hvor du enkelt vil finne annonser som lar deg tjene penger på nett. Dersom du planlegger å jobbe hjemmefra gjennom blogging eller gjennom å lage hjemmeside bør du definitiv benytte deg av annonser fra et eller flere affiliateprogram.

Litt ekstra penger kan du få med betalte markedsundersøkelser