Hjem > Jobb Hjemme - Nettsider > Tjene Penger med AdSense

 
 
 
 
 

Tjen Penger På Nett
AdSense 

 

AdSense er en enkel og god metode for å tjene penger på nett. Har du en hjemmeside eller en blogg bør du absolutt bruke denne geniale metoden til å skaffe deg inntekter. Alle kan brukes AdSense og dermed tjene penger på nett.

Adsene er en del av Google og det koster deg ingenting å benytte dette systemet. For å tjene penger på nett er det egentlig bare å melde seg på Adsense. På deres nettside får du nødvendig informasjon og mange gode tips. Du bør lese disse tipsene som blant annet forteller deg hvor disse annonsene bør plasseres samt hvilke former og farger du bør velge.

Adsense fungerer slik at du automatisk får annonser som er tilpasset ditt innhold. Dersom du har en side som er noenlunde riktig optimalisert for søkemotorer vil AdSense programmet plassere relevante annonser på din nettside, slik at du kan tjene penger på nett.  Du velger selv hvor på siden du vil plassere annonsene. Du kan også velge farger og størrelse, samt om du ønsker bilde, tekst eller begge deler.

Det er mye du kan gjøre for å øke dine muligheter til å tjene penger med Adsense. Plassering og størrelser på annonsene er noe av dette. Tips og informasjon finner du når du logger deg inn på din AdSense konto. Se på disse annonsene som et nyttig tilbud til dine lesere. En person som leser en artikkel om fotballsko vil for eksempel kunne ha nytte av annonser for fotballsko. Tenk også på dine lesere når du plasserer annonsene. Det er viktig at brukeropplevelsen ikke ødelegges, samtidig som en AdSense annonse ikke bør gjemmes bort. Da forsvinner muligheten til å tjene penger.

Når noen klikker på en av dine Adsense annonser, vil du tjene penger på nett. Så enkelt er det faktisk. Men IKKE trykk på dine egne annonser og la heller ikke venner og kjente gjøre dette. Google er utrolig flinke til å avsløre juks, og de vil stenge din konto dersom du gjør noe som strider mot deres retningslinjer.

Google Adsense er ganske enkelt et genialt system for å tjene penger på nett. Spesielt for nybegynnere er dette en uvurderlig metode. En annen og lignende metode for å tjene penger på nett er Affiliate. En kombinasjon av disse to metodene vil ofte gi best resultater. Spesielt dersom du planlegger å jobbe hjemmefra gjennom å lage en hjemmeside eller ved blogging.
Andre muliheter til å tjene penger på nett er salg fra egen nettbutikk eller eBay.

skaff raske inntekter på internett