Hjem > Raske Penger > Tippetips
 RASKE PENGER - TIPPETIPS
 

Om du er ute etter raske penger fra tipping bør du få med deg disse rådene. Dersom du ønsker å jobbe hjemmefra på denne måten er ofte et grundig forarbeid som sammen med kunnskap er nøkkelen til suksess.

For det første bør du la fornuften bestemme hva du tipper på. Ikke tipp på favorittlaget ditt, eller på en kamp bare fordi den går på tv. Både om du er ute etter raske penger eller langsiktig overskudd bør du kun satse penger når du finner såkalte verdispill. Dersom oddsen på et bestemt utfall er 2.00 vil det være et verdispill dersom du mener muligheten for dette utfallet er høyere en 50 prosent. Bruk tallet 100 og divider dette på den prosentandelen du mener er muligheten for et bestemt utfall. Da kommer du frem til den laveste oddsen du bør sette penger på.

Forarbeid er viktig for å vinne raske penger på tipping. Studer lagenes form, hjemme og borte statistikk, tidligere innbyrdes oppgjør, samt andre faktorer som kan påvirke utfallet. Kunnskap er nøkkelen til suksess med tipping, også dersom du kun er ute etter raske penger.

 
 

Dersom du planlegger å jobbe hjemmefra ved å tippe bør du føre statistikk over alle dine spill. Bruke et regneprogram som Excel og før opp gevinster og tap. I en slik statistikk bør du som et minimum ha med beløpet du satset, type idrett, type spill (handicap, 1X2 osv.), dato, resultat og hvor du satset penger. Dette kan virke tidkrevende, men skal du jobbe hjemmefra på denne måten skulle ikke det være noe problem.

Du bør også tenke gjennom hvordan du skal styre pengene du har satt av til tipping. Dersom du er ute etter raske penger er ikke dette like viktig, men skal du jobbe hjemmefra på denne måten er det nødvendig. Pengene du setter av til tipping kalles ofte bankroll. Du bør først og fremst sette en grense for hvor stor del av denne du kan satse på en gang. Når du først har satt en slik grense må du alltid holde deg til denne. Den skal forhindre at du taper hele bankrollen din, og således muligheten til å vinne penger. Uten bankroll kan du ikke jobbe hjemmefra gjennom å tippe.

 
 

Dersom du er ute etter raske penger er det bare å sette i gang med tipping. Dersom du skulle vinne noen fine gevinster bør du vurdere å gi deg. Raske penger har en tendens til å tapes like raskt som de vinnes. Dersom du ønske å jobbe hjemmefra gjennom tipping bør du absolutt sette deg bedre inn i de faktorene som her er nevnt.

Sjekk hvordan du kan tjene penger på nett