Hjem > Raske Penger > Pokertips

 
 
 
 
Anbefales
 

RASKE PENGER
POKERTIPS
 

 

Poker gir gode muligheter til raske penger, men det forutsetter en viss kjennskap til spillet. Over tid er det de dyktigste spillerne som vil gå med overskudd. Er du dyktig nok kan du jobbe hjemmefra som pokerspiller på internett.

For å øke muligheten til raske penger er det viktig å kjenne til begrepet pot odds. Det vil si forholdet mellom størrelsen på potten og størrelsen på budet du må inn med. For at du skal syne et bud bør muligheten for at du skal få en vinnende hånd være forholdsvis større enn kostnaden ved å se budet. Dersom du skal jobbe hjemmefra ved å spille poker er det avgjørende å sette seg skikkelig inn i pot odds.

Outs eller utganger er de kortene som vil gi deg en vinnende hånd dersom de kommer. Å telle outs er viktig, spesielt for å kunne regne ut pot odds. Dersom du mangler et kort for å oppnå en flush i kløver, vil dine outs være de kløverne som ikke du ikke har på hånden og som ikke ligger på bordet.

Å kunne lese kort og motspillere vil gi deg gode muligheter til raske penger. Ved å følge med på når dine motspillere satser, bløffer og kaster seg vil du få en stor fordel. Følg derfor alltid nøye med på alle hender som spilles, også de du ikke deltar i.

Disiplin er også viktig i poker. Dersom du er ute etter raske penger må du av og til gripe mulighter som oppstår og se en mulig bløff. Dersom det viser seg at du vurderte feil må du akseptere det. Selv verdens beste pokerspillere gjør haugevis med feilvurderinger. Ikke forsøk å vinne det tapte tilbake med en gang. Vis disiplin og vent på den rette muligheten. Den vil alltid komme.

Dersom du er ute etter raske penger bør du sette deg litt inn i de faktorene som her er nevnt. Er du ute etter å jobbe hjemmefra ved å spille poker, må du sette deg veldig godt inn i dette. Sjekk flere nettsider som omhandler poker og lær deg de viktige triksene. Poker kan gi alle raske penger. Det viktige er å redusere risikoen for tap.

mer om mulighetene til å tjene penger på poker

Nyttig om nettkasino, bonuser og omsetningskrav
sjekk gjerne siste nytt fra oss