Hjem > Raske Penger > Poker

RASKE PENGER
SPILL POKER
 

 

Poker gir gode muligheter til raske penger. Er du dyktig kan du også jobbe hjemmefra ved å spille poker på heltid. Her skal du få de viktigste forutsetningene for tjene raske penger på poker.

Først og fremst må du alltid huske at poker handler om to ting, flaks og dyktighet. Selv om du aldri har spilt poker før kan du vinne raske penger, men over tid er det bare dyktige pokerspillere som går med overskudd. For de aller fleste betyr det at de behøver erfaring. Det tar tid å lære seg triksene i poker. bløffing, Å lese spillet, å lese motstandere, pot odds og andre viktige elementer lærer man ikke over natta.

Først må du selvfølgelig kunne spillereglene for Texas holdem, som er den desidert vanligste pokervarianten. Du må også velge hvilken type bord du skal spille på. Store turneringer og såkalt cashgame er de beste alternativene dersom du er ute etter raske penger.

 

Å velge nettside for din spilling er viktig. Prøv noen forskjellige sider og velg en som du trives med. Dersom du skal tjene raske penger er det smart å velge en side som tilbyr gode bonuser på innskudd. Velg en anerkjent side med mange spillere for å øke dine muligheter til gevinst.

Gratis konkurranser
Ved å delta i gratis konkurranser kan du vinne raske penger uten at du risikerer å tape noe. Dette er en glimrende mulighet som anbefales. Les mer om å vinne raske penger uten riskio.
Cashgame spilles vanligvis på bord med opptil 10 spillere. Her vinner og taper du penger for hver hånd du deltar i, noe som betyr muligheten til veldig raske penger. Ikke spill med de store innsatsene før du har fått litt erfaring. De aller fleste som har valgt å jobbe hjemmefra ved å spiller poker er cashgame spillere.

Store turneringer kan bety alt i fra femti til flere tusen deltagere. Her betaler du en bestemt sum for å delta, for så å spille med sjetonger som du får utdelt. Selv turneringer hvor det bare koster 50 kroner å delta, vil ofte ha flere tusen kroner i premie til førsteplassen. En slik turnering varer gjerne 5 til 6 timer, så vinner du kan man trygt kalle det for raske penger.

Husk at poker innebærer en risiko for å tape penger. Ikke bruk penger du ikke har råd til å tape. Når det er sagt er også mulighetene til raske penger absolutt til stede. I motsetning til gambling på kasino og tipping spiller du ikke mot et selskap. Du spiller mot andre pokerspillere og er du bedre enn dem vil du over tid tjene nok penger til å kunne jobbe hjemmefra. Her finner du pokertips som vil hjelpe deg til raske penger fra poker.

Nyttig om tipping