Hjem > Raske Penger > Låne Penger Raskt
 
 
   
Låne Penger Raskt
 
I denne artikkelen finner du tips om muligheter til å låne penger raskt. Du finner også tips om hva du bør være oppmerksom på, samt om hvilke feil du bør unngå. Et alternativ til å låne penger raskt er å tjene pengene. I menyen finner du flere artikler med tips om muligheter, til å jobbe hjemmefra, samt til å tjene penger raskt.

Det finnes flere muligheter til å låne penger raskt og først og fremst bør du bruke litt tid på å finne de beste mulighetene. Din betalingsevne, din kreditthistorie, din inntekt og formue, samt eventuell annen gjeld vil i stor grad bestemme hvilke muligheter du har, men de aller fleste vil kunne velge mellom flere tilbud også når de skal låne penger raskt. Nå ser vi litt på de vanligste mulighetene dersom du har et umiddelbart behov for penger.

Kredittkort
Kredittkort er en svært fleksibel mulighet til å låne penger raskt. Hovedpoenget med denne formen for lån er at du i realiteten ikke låner penger før du belaster kredittkortet. Du kan med andre ord benytte et kredittkort som en økonomisk reserve som først benyttes i det øyeblikk du har behov for pengene. Dersom du ikke allerede har kredittkort kan du søke og eventuelt få innvilget et kredittkort i løpet av få timer og dermed vil du definitivt kunne låne penger raskt på denne måten.


 
I forbindelse med denne typen lån er det viktig å legge merke til at rentene er forholdsvis høye. Rentefrie perioder og andre fordeler kompenserer til en viss grad for dette, men dersom du først og fremst skaffer deg kredittkort fordi du har behov for å låne penger raskt, anbefaler vi at du velger et kort med lav effektiv rente. Men, hvilke kort du velger er naturligvis ditt valg og dersom du for eksempel har svært høye bensinutgifter kan et såkalt bensinkort være et godt valg. Muligheter til å sammenligne forskjellige kort, samt til å søke kredittkort finner du på nettstedet Kredittkorthjelpen

Dersom du kun har behov for å låne penger for en kortere periode er kredittkort en glimrende mulighet. På grunn mulighetene til rentefri periode kan du faktisk unngå renter helt dersom du betaler raskt tilbake. Inntil 52 dager rentefri periode er for eksempel ikke uvanlig, og det betyr enkelt forklart at du kan låne penger raskt og gratis dersom du betaler tilbake innen denne fristen. Husk imidlertid alltid å sjekke betingelsene for det kortet du skaffer deg.

Forbrukslån
Et forbrukslån gir også gode muligheter til å låne penger raskt. Sammenlignet med kredittkort vil du kunne oppnå bedre rentebetingelser, men det finnes ingen garanti og rentekostnadene kan også bli høyere. Vanligvis vil en individuell vurdering av betalingsevne, betalingsvilje, inntekter, med mer være avgjørende for hvilken rente du får. Høy inntekt og lite gjelde betyr at du får lavere rente, men personer med så god økonomi har sjeldent behov for å låne penger raskt…

Forbrukslån er et greit alternativ, men vi vil heller velge kredittkort dersom vi skal låne penger raskt. Det skyldes i stor grad fleksibiliteten et slikt kort medfører. Et forbrukslån betyr at du alltid betaler renter for hele beløpet du disponerer, uansett om det er benyttet eller ikke. Kredittkort betyr som nevnt at du kun betaler renter for de beløpene du faktisk disponerer, samt at du i kortere perioder kan låner penger raskt og gratis.

Boliglån
For mange vil den beste muligheten til å låne penger raskt være et boliglån. Vi tenker da naturligvis ikke på at ta opp et nytt boliglån, men på å utvide eksisterende lån. Såkalte rammelån blir stadig mer vanlig og dette er en forholdsvis rimelig form for lån. Du kan enten øke boliglånet med en bestemt sum, eller du kan søke om en kredittramme på toppen av boliglånet. Kontakt din bank for å forhøre deg om mulighetene dersom du har behov for å låne penger raskt. Den store fordelen med denne muligheten er enkelt og greit rentekostnadene. Den effektive renten vil være betraktelig lavere en ved kredittkort eller forbrukslån.

Lån som Grunder
Dette nettstedet omhandler i hovedsak muligheter til å jobbe hjemmefra, både gjennom deltidsjobb på internett eller som grunder. Spesielt dersom du skal starte som grunder kan det være nødvendig med finansiering, selv om det sjeldent vil være behov for å låne penger raskt. For mer informasjon om dette henviser vi til artiklene om Grunder, men nevner bare kort at du bør være forsiktig med å ta opp lån i en slik sammenheng. En forretningside bør være svært godt utarbeidet og sikret før du velger en slik løsning og før du eventuelt låner penger bør du undersøke de mange finansieringsmulighetene som finnes for grundere.