Hjem > JOBBE HJEMMEFRA > Ekstrajobb Online
 
 
EkstraJobb på Nett
 
 
På internett eksisterer det flere gode muligheter til ekstrajobb. Frihet og fleksibilitet både i forhold til arbeidstid og arbeidsmengde gjør at en ekstrajobb på nett er attraktiv for mange. I menyen finner du artikler med tips om muligheter til å jobbe hjemmefra, både på heltid og deltid. I denne artikkelen presenterer vi en meget populær ekstrajobb som enda ikke er spesielt utbredt i Norge.

Den store fordelen med en ekstrajobb gjennom internett er tilgjengeligheten. Du er tilgjengelig til å utføre arbeide for bedrifter over hele verden, vel å merke dersom du behersker engelsk sånn noenlunde bra. Det gjør så å si alle Nordmenn. Det er tusenvis av bedrifter som har behov for hjelp til enkle arbeidsoppgaver. Å ansette personer er kostbart og derfor betaler de i stedet personer som ønsker å jobbe hjemmefra. Det er her din mulighet til en ekstrajobb ligger.

Om arbeidet
Dette er en ekstrajobb som enkelt forklart går ut på å legge ut små og enkle annonser for forskjellige oppdragsgivere. Vanvittige milliardbeløp brukes på online annonsering og behovet for arbeidskraft er stort. Legg merke til at du verken behøver kunnskap eller erfaring innen markedsføring, da dette er en forholdsvis enkel ekstrajobb som gjerne kan sammenlignes med å legge ut annonser på eBay, finn.no og lignende. Du skal ikke designe flotte annonser men ganske enkelt legge inn annonsetekster og publisere annonsene.


 
Kom i gang
For å komme i gang med en ekstrajobb som denne behøver du først og fremst tilgang til denne typen arbeidsoppgaver. Noen tips fra personer med erfaring vil også komme godt med. Den største og desidert beste tilbyderen av denne typen arbeidsoppgaver er LegitJobs. De allerede mer enn 50 000 medlemmer fra store deler av verden og flere nordmenn har allerede sikret seg en ekstrajobb gjennom dette nettstedet som tilbyr arbeidsoppgaver for over 10 000 bedrifter. Som medlem her får du all nødvendig informasjon, slik at du kan jobbe hjemmefra en enkel steg for steg guide samt tilgang til en flott ekstrajobb har gjort denne siden meget populært og det er snakk om at de innen kort tid vil stoppe inntaket av nye medlemmer.

Mer informasjon og muligheter til påmelding finner du her. Prisen for medlemskap og en super mulighet til ekstrajobb er en engangsavgift på 49 dollar. Det dekker kostnadene ved å opprettholde medlemssidene, tilgang til arbeidsoppgaver, med mer. Dette nettstedet benytter en anerkjent og sikker betalingsløsning og du får en 60 dagers pengene tilbake garanti. Dersom du ønsker en ekstrajobb med frihet og fleksibilitet, da anbefales denne muligheten.

Fordeler
Dette er en ekstrajobb med flere fordeler. Som nevnt er frihetene og fleksibiliteten man oppnår ved å jobbe hjemmefra noe mange drømmer om. Videre er dette en meget enkel ekstrajobb som kun krever et par timer med opplæring. Det er også en ekstrajobb hvor du raskt vil begynne å tjene penger. Ellers er det verdt å få med seg at timebetalingen er forholdvis god og betraktelig høyere enn for mange andre muligheter til å jobbe hjemmefra gjennom internett. Dette er rett og slett en god og legitim mulighet til en ekstrajobb på nett.

Andre muligheter
Som nevnt eksisterer det mange muligheter til ekstrajobb gjennom internett. Alle er ikke like bra, men det eksisterer noen metoder som i en årrekke har gitt tusenvis av personer muligheten til å jobbe hjemmefra. Betalte spørreundersøkelser er en velkjent mulighet for deg som ønsker å tjene penger på nett. Timelønnen er ikke spesielt god, men du kan absolutt sikre deg en grei ekstra inntekt.


 
 
Skrivejobb
En skrivejobb er en annen velkjent og populær ekstrajobb som stadig flere nordmenn har fått øynene opp for. Dette er en ekstrajobb som enkelt forklart går ut på å skrive kort og enkle artikler for blogger og nettsider. Timelønnen er god og det kan være svært høy, litt avhengig av hvor rask du arbeider.

Denne muligheten til å jobbe hjemmefra eksisterer fordi tusenvis av nettsteder har et konstant behov for nytt innhold. Redaktører og nettstedseiere betaler gladelig for dette innholdet, noe som skyldes at de driver nettsider som skaffer dem enorme inntekter. Å betale noen hundrelapper for hver artikkel blir dermed knapt nok for småpenger å regne.

Dersom du ønsker å forsøke deg på en slik ekstrajobb, vil du finne den desidert beste og mest populære muligheten på nettstedet Realwritingjobs. De har tusenvis av fornøyde medlemmer og gir deg full opplæring, support, samt tilgang til skrivejobber. Du velger selv hva du vil skrive om og du kan tjene mer enn 500 kroner for en kort artikkel. Legg merke til at du ikke behøver erfaring eller forhåndskunnskaper for å kunne tjene penger med en slik ekstrajobb.

Teste Spill
For mange er den store drømmen å ha en ekstrajobb som spilltester. Dette er en meget populær ekstrajobb og tusenvis av personer tjener opp mot 200 kroner per time på å teste spill som enda ikke er lagt ut for slag. Den store utfordringen er rett og slett å skaffe seg en slik ekstrajobb.

Muligheten til å jobbe hjemmefra med å teste spill eksisterer fordi spillutviklere har behov for dine tilbakemeldinger. Som potensiell kunde har din mening stor verdi og tilbakemeldinger fra tusenvis av testere vil ofte føre til endringer i et spill før det slippes på markedet. Bedriftene som står bak betaler gladelig noen tusenlapper for verdifulle tilbakemeldinger som kan føre til forbedringer av deres nye spill. Det er nemlig forbedringer som kan øke deres inntekter med flere ti talls millioner. En ekstra jobb som spilltester består dermed av to ting. Du skal teste selve spillet og du skal gi en skriftlig tilbake melding.

Som nevnt er dette en populær ekstrajobb og utfordringen er å få tilgang til denne typen arbeid. Den beste muligheten vi kjenner til finner du her. Det er en god og seriøs nettside med mange fornøyde medlemmer og svært gode muligheter til en ekstrajobb hvor du tester spill til PC, Playstation, Nintendo, med mer. Les mer i artikkelen Lett tjene penger