Hjem > JOBBE HJEMMEFRA > Skriv SEO-Artikler
 
 

 
Jobb Hjemmefra
En God Mulighet For Alle

 
Her presenter vi en svært god mulighet til å jobbe hjemmefra. Både for deg som er ute etter en ekstra inntekt, samt for deg som drømmer om å jobbe hjemmefra på fulltid, så bør dette være midt i blinken. Dette er en av få muligheter til å tjene penger på Internett som ikke inkluderer at du må selge noe. Dette er en av flere muligheter til å tjene penger på å skrive. En annen og enklere mulighet finner du i artikkelen Skrivejobb

Om arbeidet
Din jobb hjemmefra går enkelt forklart går ut på å skrive artikler som skal hjelpe en blogg eller nettside til å rangere bedre på søkemotorer som Google. Dette kalles gjerne SEO-artikler. Vi kommer tilbake til hva dette vil si, men nevner bare kort at alle kan lære seg dette på kort tid. Artiklene du skal skrive vil vanligvis være fra 300 til 500 ord og du behøver ikke beherske engelsk spesielt godt for å kunne jobbe hjemmefra på denne måten. Ved hjelp av gratis oversettelse programmer som Google Translate, kan alle tjene penger på internett ved å skrive SEO-artikler for andre.

 

Hvorfor eksisterer denne muligheten?
En god plassering på søkeresultatene fra Google er gull verdt og kan bety vanvittig store inntekter. Arbeidet med å oppnå gode plasseringer kalles SEO (søkemotoroptimalisering) og det er her din mulighet til å tjene gode penger på internett ligger. En viktig del av arbeidet med SEO er nemlig å skaffe mye og unikt innhold til nettsider og det kan bli din nye jobb hjemmefra. For mange bedrifter og andre nettstedseiere er det rett og slett rimeligere å betale for hver enkelt artikkel, sammenlignet med kostnadene ved å ansette personer til dette arbeidet.

Hvem betaler deg?
Det finnes titusenvis av bedrifter på internett som til sammen har behov for mange millioner artikler av denne typen. Nettsiden som vi har hentet denne muligheten for har blant annet bedrifter som Sony, AT & T, Wal-Mart, eBay, HP, Apple, American Express, Shop.com, Blockbuster, Tupperware, Time Life, med flere, som alle har et konstant behov for nytt innhold. Mange tjener allerede gode penger ved å jobbe hjemmefra på denne måten og behovet for nye skribenter er absolutt til stede. Dersom du ikke er usedvanlig dyktig vil du ikke bli rik på å skrive SEO-artikler, men alle vil kunne skaffe seg en grei inntekt gjennom denne muligheten til en jobb hjemmefra.

Kvalifikasjoner
Som nevnt vil de aller fleste kunne jobbe hjemmefra ved å skrive SEO-artikler. Den eneste forutsetningen er egentlig at du kan lese engelsk sånn noenlunde godt. Det er nødvendig for å kunne følge dette opplæringsprogrammet. Det viser deg hvordan du kan jobbe hjemmefra, hvordan artiklene skal skrives, samt hvor du skal sende inn artiklene for å tjene penger på disse. Du må regne med å bruke 10 til 20 timer på dette opplæringsprogrammet som du nå får til under halv pris. Dersom du mot formodning ikke er fornøyd, har programmet en 30 dagers pengene tilbake garanti. I tillegg til å lese engelsk bør du også ha litt selvdisiplin. En jobb hjemmefra krever at du faktisk arbeider. Dersom du ønsker å skaffe deg en grei inntekt, må du regne med en arbeidsdag på 6 – 8 timer.


 
 
 
Betaling
Det vanligste er at du får betalt to ganger per måned eller for hver artikkel du skriver. Husk at det ikke vil bli trukket skatt av penger du tjener. Det er det ditt eget ansvar å fikse, noe som er vanlig ved en selvstendig jobb hjemmefra. Du vil vanligvis kunne velge mellom å få betaling via sjekk, PayPal, eller direkte på konto.

Kom i gang
Nettstedet som tilbyr deg denne muligheten krever en engangsavgift på 30 dollar for sitt opplæringsprogram og muligheter til support. Du beholder selv alle pengene du tjener ved å jobbe hjemmefra og det er ingen medlemskapsavgift eller andre kostnader forbundet med denne muligheten, noe som dessverre er vanlig ved ande muligheter til å tjene penger på internett. Så fort du har betalt avgiften kan du sette i gang med opplæringsprogrammet. Alt er nettbasert og lett forståelig. Denne muligheten til å jobbe hjemmefra kan du bestille her. Husk 30 dagers penge tilbake garanti. Du har med andre ord ikke noe å tape på denne muligheten.

Mer om SEO-artikler
Som nevnt vil du få nødvendig informasjon før du setter i gang, men her litt grunnleggende om hva som kan bli din nye jobb hjemmefra. Du skal altså skrive artikler som skal få nettsider til å rangere bedre på søkeresultat fra Google. Kort forklart skal en artikkel som er skrevet med tanke på SEO inneholde 1 til 3 nøkkelord. Det er disse ordene din arbeidsgiver ønsker å rangere godt på. Din første jobb hjemmefra kan for eksempel være å skrive en artikkel optimalisert for ordet joggesko. En artikkel på 400 ord bør da inneholde ordet joggesko ca 20 ganger. Å skrive SEO-artikler er enkelt når man først kommer i gang og som nevnt er dette en mulighet til å jobbe hjemmefra som egner seg for de aller fleste.

Lykke Til
Vi har stor tro på denne muligheten til å jobbe hjemmefra og artikkelforfatter kommer selv til å forsøke dette programmet. Mulighetene til å tjene penger på internett er her gode og det er en stor fordel at du kun er avhengig av deg selv. Send i artikler og du vil tjene penger.  Når du melder deg på denne muligheten til å tjene penger på internett vil du som en bonus få tilgang til noen andre jobb hjemmefra tips. Vi har ikke nok kunnskap til å uttale oss om det er muligheter til å jobbe hjemmefra på heltid, men det er uansett en gratis og grei bonus.


Sjekk denne muligheten til lett tjente penger