Hjem > Nyheter > Topp 3 i 2017

Topp 3 i 2017

17.07.2017

Da var det på tide med en ny oppdatering og en del har skjedd på de to årene siden vi sist laget en toppkåring. Listen bygger på statistikk fra våre sider, fra de som tilbyr inntektsmulighetene vi omtaler, samt på vår vurdering. Legg for øvrig merke til at vi her fokuserer på muligheter til å jobbe hjemmefra som i utgangspunktet passer for nesten alle.

De mulighetene til å jobbe hjemmefra som vi her vurderer krever med andre ord ikke at du investerer penger og heller ikke at du har spesiell kompetanse eller erfaring, selv om sistnevnte naturligvis kan gjøre det enklere å komme i gang.  Når det gjelder inntektsmuligheten som tidligere toppet listen, så er den for øvrig ikke lenger tilgjengelig, fordi tilbyderne har lagt ned sin virksomhet.

1. plass 
I år går førsteplassen til skrivejobber som i flere år har vært en god jobbmulighet. Tusenvis av mennesker tjener penge på å skrive artikler eller blogginnlegg for andre og etterspørselen er enorm. Hver eneste dag er det hundrevis av redaktører og bloggeiere som er på jakt etter innhold og de betaler mer enn gjerne. God tilgang på arbeid, ingen krav til erfaring og relativt god betaling er blant fordelene med denne muligheten til å jobbe hjemmefra som virkelig anbefales. Den beste muligheten til å komme i gang finner du på Paid Online Writing Jobs.

2. plass
Data entry jobs beholder andreplassen fra 2015 og dette er en godt dokumentert jobbmulighet som har vunnet flere kåringer i amerikanske medier. Kort forklart kan vi omtale dette som en slags sekretærjobb hvor du først og fremst skal registrere tall og tekst. Du skal med andre ord registrere data og du får all nødvendig opplæring. Alle kan med andre ord jobbe hjemmefra på denne måtet og data entry jobs passer både for deg som ønsker å tjene ekstra penger, samt for deg som ønsker en jobbe hjemmefra på fulltid. Les mer i denne artikkelen.

3. plass
Denne gang går tredjeplassen til fotojobber, i sterk konkurranse med betalte spørreundersøkelser som du kan lese mer om her. Med fotojobber mener vi at du skal ta bilder og så legge disse ut for salg på nettet. Det kan muligens fremstå som litt uoverkommelig, men det er mye enklere enn du tror. Helt normale bilder kan nemlig gi gode inntekter og det finnes egne nettsteder hvor det er enkelt å legge bilder ut for salg. Legg spesielt merke til at du kan selge et bilde mange ganger og dermed tjene godt med penger. Les mer i denne artikkelen