Hjem > Nyheter > Ikka la deg lure

Ikka la deg lure

18.02.2014

Dersom du drømmer om å jobbe hjemmefra finnes det en lang rekke nettsteder som kan hjelpe deg i gang, for eksempel med en skrivejobb. Dessverre er noen av disse aktørene kun ute etter pengene dine og vi vil spesielt advare mot et nettsted som driver med regelrett svindel.

Hold deg unna denne aktøren
På et par norske nettsteder har vi funnet annonser for online-income-center.com som tilbyr muligheten til å tjene penger på å legge ut linker. Det er en nisje hvor de fleste aktørene er useriøse, men dette nettstedet tar virkelig kaka. I følge deres salgssider skal du nemlig kunne tjene lang tover tusen kroner timen på å postere affiliate  linker på diverse nettsider, noe som naturligvis er totalt urealistisk. Her kan du lese om hva affiliate er.

Sjekk gjerne denne gode muligheten til å tjene penger

Det er riktignok mulig å tjene godt med penger som affiliate, men det krever at du har et eget nettsted eller lignende med mye relevant trafikk og at du benytter seriøse affiliate nettverk som TradeDoubler. Det online-income-center.com lover deg er imidlertid noe de umulig kan innfri og aktøren som står bak har også tidligere blitt avslørt som svindler.

En gjenganger
Det er angivelig Michelle Johnson som står bak online-income-center.com og hun skal være en ekspert innen nettbaserte muligheter til å jobbe hjemmefra. Flere seriøse nettsteder har imidlertid avslørt at dette er løgn og at personen er oppdiktet. Videre har det blitt avslørt at navnene Michelle Johnson og Melissa Johnson har blitt brukt i en rekke lignende svindler.

Det viser hvordan disse svindlerne arbeider og også at de dessverre lykkes med å lure svært mange. Når de blir avslørt bytter de enkelt og greit ut bilder, finner en ny nettadresse og endrer litt på opplegget før de setter i gang på nytt. Det hadde de ikke gjort dersom de ikke tjener gode penger på denne svindelen. To av de andre nettstedsnavnene de har benyttet er for øvrig Home Jobs Revealed og Online Money som nå er lagt ned.

Det finnes også gode muligheter
Med litt sunn fornuft er det forholdsvis enkelt å avsløre denne typen svindel. Dersom noe er for godt til å være sant, ja da er det nok også det… Heldigvis finnes det mange seriøse aktører som tilbyr gode muligheter til å tjene penger hjemmefra.  En slik aktør er Real Translator Jobs som du kan lese om i denne artikkelen og en annen er My data team global som du kan lese om i denne artikkelen.